maanantai 3. maaliskuuta 2008

O'Week

Viime viikolla oli yliopiston orientaatioviikko. Vaihtareille tämä oli enemmänkin orientaatiopäivä. Meillä oli vain yksi yhteinen kokoontuminen tiistaina jossa kerrottiin käytännön asioista ja vähän muustakin. Paljon varoitettiin auringosta ja aalloista.

Torstaina olin kämppikseni kanssa Mount Warningilla joka on n. 1200 m korkuinen vuori New South Walesissa. Nimi tulee kuulemma siitä että vuori on niin lähellä rannikkoa että jos sen näkee laivasta pitää varoa rantakivikkoa koska on jo niin lähellä maata. Huipulle oli 4,4 km:n kävelymatka. Vuorella vaeltaminen oli aivan mahtavaa. Vuori on keskellä sademetsää ja siellä näimme kaikenlaisia kasveja ja eläimiä sekä upeita maisemia. Yleisin näky oli "bush turkey" eli vuorella elävä villi kalkkuna! Viimeinen osuus vuoren huipulle oli todella jyrkkä ja huipulle päästessäni oli todellinen voittajafiilis :) Kaiken kaikkeaan tuli siis vaellettua noin 9 km, ja jalat olivat ihan rikki seuraavat pari päivää mutta kipu oli todellakin kaiken näkemäni arvoista!

Perjantaina oli orientaatioviikon päätösjuhla yliopistolla. Juhla pidettiin yliopiston baarissa joka oli tupaten täynnä ihmisiä. Juhlissa tuli tavattua paljon uusia ihmisiä, ihmiset tulivat esittäytymään tuosta vain. Vaikka kaikki heistä eivät ehkä muista tapaamista ensi kerralla kun näemme ;) Mutta hauskaa oli. Opiskelijat täällä ovat kyllä niin nuoria, harva yliopiston aloittava on yli 20-vuotias. Outoa että jotkut yliopiston aloittavat ovat syntyneet 90-luvulla! :D Tulee vanha olo ;) Mutta ikähän on vain numero! Kämppikseni ovat molemmat 20-vuotiaita mutta ei muutaman vuoden ikäeroa huomaa. Kämppikset ovat muuten ihmeen siistejä pojiksi, melkein siistimpiä kuin minä ;) Kävi kyllä tosi hyvä tuuri kun sain niin mukavat kämppikset. Luulen että tulen vielä näkemään paljon tätä upeata maata kun on aussikämppiksiä jotka tietävät parhaat paikat, ja myös vievät sinne! Ja ihanaa kun voi puhua englantia sellaisten kanssa joille englanti on äidinkieli. Toivottavasti tarttuisi se ihana aussiaksentti hieman minuunkin :)

Alla muutama kuva Mount Warningilta.




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko se tuo vasemman puoleinen möhkäle jolle kiipesitte?
Sulla ei oo vieläkään sitä hattua....
Äiti