maanantai 25. helmikuuta 2008

Uusi asunto

Torstaina oli vihdoinkin aika muuttaa hostellista omaan taloon. Minulla oli tosi hyvä tuuri kämpän kanssa. Olin tavannut yliopistolla Christophin joka etsi kämppistä. Olimme keskiviikkona katsomassa taloa ja se oli todella hieno.

Talo on kolmessa kerroksessa, muutaman kilometrin päässä yliopistolta. Jaan talon kahden insinööriopiskelijan kanssa. Ihanaa kun saa omaa rauhaa juhlivien ja kiljuvien hostelliasukkaiden jälkeen :) Kämppistenkin kanssa kävi tosi hyvä tuuri, sillä ovat molemmat tosi ystävällisiä ja ansioituneita opiskelijoita. Ja ausseja :) Vuokra on $110 viikossa, laskin että tämä vastaa suunnilleen 300 euron kuukausivuokraa. Tämän lisäksi kustannuksia tulee sähköstä ja internetistä.

Torstaina sain nähdä hieman nähtävyyksiä kun lähdin Christophin mukaan hakemaan kamoja hänen lapsuudenkodistaan, joka sijaitsee New South Walesissa. Matka kesti noin tunnin. Talo oli ihana, keskellä maaseutua, ovia ei lukittu, kaikki tunsivat toisensa, todella idyllinen paikka. Sain kokeilla golfin pelaamistakin ensimmäistä kertaa elämässäni.

Perjantaina kävimme uimassa. Vesi oli todella, todella suolaista ja aallot valtavia! Pitää varmaan uskaltautua kokeilemaan sitä surffaustakin :)

Eli pikkuhiljaa tässä asetutaan uuteen kotiin. Tällä viikolla on orientaatioviikko yliopistolla, seuraavalla alkavat luennot. Hieman minua huolestuttaa kolmen päivän yliopistoviikko mutta onneksi on kämppiksiä niin on seuraa :)

Ilmat pysyvät lämpiminä. Lauantaina oli todella kuuma jopa Aussistandardin mukaan, Gold Coastilla noin +40c. Onneksi kiinteistön taloilla on yhteinen uima-allas jonne pystyi pulahtamaan vilvoittelemaan. Loppupäivä meni sitten tuulettimen alla maatessa kun oli liian kuuma pystyäkseen tekemään mitään järkevää!

Upeita New South Walesin maisemia.

Golfpalloja lyömässä. Osuin jopa muutamaan palloon! :D

P.S. Lähettäkää ruisleipää!

4 kommenttia:

ESTI kirjoitti...

Pidetään se ruisleipä mielessä.... Äiti

Anonyymi kirjoitti...

heips... hmmm...vois ruisleipä olla jo vähä nihkeetä siinä vaiheessa ku tulee perille.....hmm....

Anonyymi kirjoitti...

Mainiota, että löysit kodin! Ja varman hyvä , että kämppikset on ausseja eikä vaihtareita, on ehkä meno edes hiukan rauhallisempaa ;) Ja muuten, jos saa esittää toivomuksia, niin lisää kuvia, niin että vertaisverkko täällä päässä pystyy eläytymään täysillä, hih! En tosin voi Otolle näyttää opossumikuvaa, ettei sen heti ala vaatia äkkilähtöä sinne siun luo takapajulaan..hirmu söpö otus! Noinko niitä vaan häärii siellä ympäriinsä?? ..jaa, vai että ruisleipää..mitenkäs on salmiakkivaraston laita?!
Stora kramar, Tuulia

Anonyymi kirjoitti...

Salmiakkivaraston täydennys on lähtenyt alkuviikosta. Toivottavasti aussitulli uskoo, että ne ovat "candy"jä. Ruisleivästä lähetetty vain resepti :).
Äiti