sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Happy Easter

Pääsiäisen vietto on alkanut melkoisen australialaisissa merkeissä. Torstaina oli yliopiston Toga Party. Toogajuhlat ovat ymmärtääkseni melko yleisiä Australiassa. Juhlat järjestettiin Uni Barissa joka sijaitsee kampuksella. Uni Bar on auki päivälläkin jolloin voi istahtaa terassille juomaan opiskelun lomassa. Hieman eri meininki kuin Suomessa ;) Hinnat eivät ole mitään opiskelijahintoja vaan suunnilleen samoja kuin baarissa.

Asuni yliopiston Toga Partyssa.

Perjantaina olin tyypillisessä australialaisessa barbecuessa. Barbecue oli ison talon pihalla, ja siellä oli iso sakki poikaystäväni sukulaisia. Oli niin paljon kaikkea hyvää ruokaa :) Ihmisiä siellä oli vauvasta vaariin ja oli hyvä meininki!

Poikaystäväni vanhempien talon pihassa maailman ihanimman koiran kanssa :)

Lauantaina olin Currumbin Wildlife Sanctuaryssa, joka on eläinpuisto missä on kaikenlaisia australialaisia eläimiä. Olisin voinut viettää siellä monta päivää, en saanut silmiäni irti yli-suloisista koaloista ja kenguruista! Sanctuary oli aivan mahtava, paras kokemukseni tähän mennessä. Siellä oli myös seikkailurata jossa liuin ilmassa vaijeria pitkin kymmenien metrien korkeudessa. Se oli tosi hauskaa. Näimme myös aboriginaalisen tanssiesityksen. Alla muutama kuva Sanctuarysta. Kuvia tuli otettua 307 kappaletta!







Kaikkea hauskaa on siis tullut tehtyä, ja opiskellakin ehtii! Ensi viikolla on mid-semester break jolloin tullee sekä opiskeltua että pidettyä hauskaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tessy - mikä rotu, kuinka vanha?
Se oli niin söpö kuva, että piti tulostaa...Ihanat maisemat - onko se sieltä New South Wales'ista? Ihan kuin olisi Irlannista. (En ole ollut Wales'issä.)

Äiti