perjantai 12. helmikuuta 2010

Uusi työ Brisbanessa

Nyt olen viikon ollut uudessa työpaikassa. Työ sijaitsee Woolloongabbassa, joka on aika lähellä keskustaa. Minun pitää mennä junalla keskustaan, vaihtaa siellä junaa South Bankiin ja sieltä vielä bussilla töihin. Kuulostaa hankalalta, mutta on paljon helpompaa kuin Santalandiin matkustaminen (juna on nopeampi ja luotettavampi). Työmatka kestää noin 45 minuuttia.

Työpaikka on konsulttifirma nimeltään TTM Group. He analysoivat liikennettä. Minun tehtäväni on katsoa videoita risteyksistä ja raportoida mihin suuntaan mikäkin kulkuneuvo menee. Työ on T Y L S Ä Ä ! Siinä istutaan silmät ristissä koko päivä tuijottamassa ruutua ja painellaan nappeja. Palkka on $19 tunnilta. Siellä on kaksi tyttöä Englannista jotka tekevät samaa työtä kuin minä. Toinen on de facto -viisumilla täällä ja toinen WH-viisumilla niin kuin minäkin.

Aion nyt tehdä työtä siihen asti kunnes löydän jotain parempaa. Meillä ei ole vieläkään nettiä joten on vaikeata mitään hakea, mutta aina välillä menen kirjastoon katselemaan netistä ja lehdistä onko mitään tarjolla. No, jokainen järkevä ihminen kyllä tajuaa ettei WH-viisumilla mitään uraa pysty luomaan. Toivottavasti löytyisi edes jotain parempaa kohta. Toimistolla kaikki ovat tosi ystävällisiä ja siellä on ihanan hiljaista. Santalandin työ oli oikein mukavaa mutta työilmapiiri oli niin surkea ettei sinnekään aamuisin houkuttanut lähteä. En sitten tiedä kumpi on parempi, tylsä duuni kivassa ympäristössä vai kiva duuni tylsässä ympäristössä...

Suomalainen Sam ei muuttanutkaan meille joten haetaan vieläkin kämppistä... Luultavasti joudumme hieman laskemaan hintaa (ennen se oli puolet asunnon hinnasta eli $220/viikko) jotta saamme tänne jonkun jakamaan kuluja kanssamme :)

Ei kommentteja: