torstai 4. helmikuuta 2010

Uusi kämppis

Olemme jo noin kolme viikkoa yrittäneet löytää kämppistä meidän uuteen asuntoon. Meillä on ylimääräinen huone, ja vuokra on aivan liian korkea kaksistaan maksettavaksi. Muutama henkilö on käynyt katsomassa mutta kukaan ei ole vielä muuttanut huoneeseen. Tiistaina tuli jälleen yksi mies katsomaan asuntoa ja näin kävi kun kättelin häntä:

- Hi, I'm Sam.
- Hi, I'm Ammi.
- Sorry, what's that?
- Ammi.
- Oh, where's that from?
- I'm from Finland.
- Aijaa, no sit puhut suomea.

Hahaha, olimme kaikki huvittuneita tilanteesta. Ja kaikkein hauskinta on, että vaikuttaa nyt siltä että Sam muuttaa asuntoon viikonloppuna! Ihan kiva että saa välillä harjoittaa äidinkieltään :D Ja toivottavasti Christophkin oppii hieman enemmän suomea. :) Onpa tämä pieni maailma!

Huomenna aloitan uuden työni. Työ on melko helppoa toimistotyötä. Ei oman alan koulutusta vastaavaa, mutta on edes jotakin että saa rahaa ja jotain tekemistä :D Kerron työstä myöhemmin lisää kun olen sitä kokeillut pari päivää...

Alla vielä kuva meidän uima-altaasta. Siellä on tosi kiva pulikoida. Olen myös onnistunut käyttämään meidän kuntosalia, minä joka vihaan kuntosalia :D No, on kyllä tuntunut tosi mukavalta vähän liikkua puolen vuoden laiskottelun jälkeen! Joten iltatreeni + uinti tulee varmaan tavaksi...toivon mukaan :)

Ei kommentteja: